Qiqihar.Controleposten van droge transformatorenOnderhoudsstappen

  • vrijgavetijd:2022-08-14 04:13:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:276
  • Korte omschrijving:

    Qiqihar.,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen v

Artikel inhoud

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Qiqihar.De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Hoboken.Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


Qiqihar.Controleposten van droge transformatorenOnderhoudsstappen



De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Totaal kwaliteitsbeheerProductieproces en stappen van droge transformator

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen,Qiqihar.Prijs van 400 KVA-boxtransformator, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag,Qiqihar.Efficiëntie van de transformator, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen,Qiqihar.Model van olie ondergedompelde transformator, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.


Qiqihar.Controleposten van droge transformatorenOnderhoudsstappen



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Kosten van energieNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Geluid bij faseuitval

Qiqihar.fabrikant van droge transformatoren

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Qiqihar.Overige productinformatie
  • AvignonDubbele cilinder hydraulisch hefplatformBufferfenomeen

    AvignonDubbele cilinder hydraulisch hefplatformBufferfenomeen

  • AvignonHydraulisch schaartype hefplatformWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

    AvignonHydraulisch schaartype hefplatformWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

  • AvignonHydraulische instapbrug kopenAnalyse van het verbindingsformulier

    AvignonHydraulische instapbrug kopenAnalyse van het verbindingsformulier

  • Newark.10 ton mobiele instapbrugPrijzen stijgen

    Newark.10 ton mobiele instapbrugPrijzen stijgen

  • Varne.BouwliftSjabloon voor businessplan

    Varne.BouwliftSjabloon voor businessplan

  • Truva.Kleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensRedenen voor de toename van de pr

    Truva.Kleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensRedenen voor de toename van de pr

  • Champini sur MarneExperiment met hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

    Champini sur MarneExperiment met hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

  • Sihu.Vast type hydraulisch hefplatformEliminatie van reststress

    Sihu.Vast type hydraulisch hefplatformEliminatie van reststress

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!